Croatian Czech English French German Hungarian Italian Macedonian Slovenian Spanish

Estetska dentalna medicina i protetika bavi se izgledom zubi, zubnog mesa i harmoničnim uklapanjem u oblik lica i glave.

Potrebna je uska suradnja educiranih stomatologa i zubnih tehničara kako bi se postigla optimalna prirodna estetika.

Kod prvog smiješka vide se gornji prednji zubi koji su dominantni za izgled. Jednako je važno i zubno meso i parodont koji su, ako su zdravi, ružičaste boje i u jednoj harmoničnoj liniji, što upotpunjava estetiku.

U ordinaciji mr.sc. Martina Rafaj Krunić pacijenti dobivaju estetsku i funkcionalnu protetiku, implantologiju, ljuskice, izbjeljivane najsuvremenijom tehnikom, bezmetalne emax i cirkon krunice, bezmetalne cirkonske implantat nadogradnje, što čini današnji vrhunac zubne protetike.

Također estetika bez funkcije nije dovoljna za dugotrajnu garanciju kvalitete. Funkcija govora i žvakanja može biti podešena prema individualnim kretnjama, koje je moguće mjeriti modernom elektronikom za mjerenje pokreta čeljusnih zglobova i kod koje se sve protetske rekonstrukcije izrađuju u artikulatorima. Visoki standard i kvaliteta naših radova garantiraju dugogodišnje zadovoljstvo i estetsku i funcionalanu harmoniju.

 

-veneers (ljuskice)
-kompozitne ljuskice , empress direct
-componeers
-izbjeljivanje zubi
-uklanjanje sitnih nepravilnosti zuba
-Emax, cirkon krunice