Croatian Czech English French German Hungarian Italian Macedonian Slovenian Spanish

Ljuskice Lumineers

Bez brušenja, bez injekcija, bez boli!

Ljuskice Lumineers jedine su ljuskice koje pacijenti sami traže. Naše „tanke ljuskice“ četiri su puta prihvaćenije od tradicionalnih ljuskica, ponajviše zbog toga što ne zahtijevaju preparaciju zuba, a time niti anesteziranje niti nošenje provizorija. Dakle apsolutno bez bolova i nelagode.

 

Lumineers su najbolja investicija od svih estetskih zahvata u području lica.

Potpuno je svejedno da li imate potamnjele, potrošene , zube sa razmacima ili čak estetski neprihvatljivu staru krunicu, Luminers apsolutno prekriva sve nedostatke.

Današnji pacijenti žele prekrasan osmijeh uz mnogo manje invazivnih zahvata.

Rezultat su klinički bolji rezultati i osmjesi koji blistaju... sve to od Lumineersa, lidera na području tankih ljuskica.

BEZ BRUŠENJA

Vaš novi osmijeh dizajniran je tako da  ljuskice Lumineers stvaraju prirodnoga izgleda i vrhunsku estetiku te uz maksimalno čuvanje strukture svakoga zuba. Zube nije potrebno ili minimalno je potrebno brusiti.

Dok  čekate da se u Den-mat laboratoriju izrade Vaše ljuskice, nije potrebno nositi provizorij jer su Vaši zubi intaktni.

TEHNOLOGIJA I ISKUSTVO

Uz više metoda proizvodnje dobit ćete savršene ljuskice Lumineers za svaki pojedini slučaj, koje se proizvode u Den Mat licenciranim laboratorijima. Pacijent je u mogućnosti sam unaprijed odrediti koju boju i oblik Luminnersa koji želi i koji mu pristaje.

NAPREDNA PROIZVODNJA

Zaštićena tehnologija digitalnog dizajna poboljšana desetljećima iskustva u dizajniranju tankih ljuskica rezultirala je proizvodnjom dosljednih, predvidljivih nadogradnji debljine od samo 0,2 mm.

Kako bi izgledala prirodno, porculanska nadogradnja mora biti vrlo prozirna. Ljuskice Lumineers svakako su prvi izbor želite li postići sjajan bijeli osmijeh oponašajući prirodna svojstva cakline.

Ljuskice Lumineers izrađuju se od stlačivog porculana (cerinate).

• niska viskoznost ljuskica Lumineers omogućava stlačivanje nadogradnji debelih samo 0,3 mm uz iznimnu čvrstoću

• na 216 MPa, ljuskice Lumineers proizvode se uz pomoć najčvršće keramike ojačane leucitom na tržištu

• ljuskice Lumineers dokazano su otporne na trošenje zbog doticaja s drugim zubima u usporedbi s tradicionalnim ljuskicama

• dostupne su u svim Vita nijansama i u bojama za izbjeljene zube

Kvalitetu ljuskica Lumineers potvrđuje više od 20 godina kliničkih istraživanja


Više informacija potražite na: http://www.denmat.com/lumineers